German English Danish

 

Kvalitet

Hos AVK GUMMI er vi overbeviste om, at det svarer sig at fokusere på kvalitet og miljø. Vores kvalitetsstyringssystem er certificeret efter ISO 9001 og IATF16949. Systemet omfatter 100% kontrol af hver enkelt gummiblanding, fuld sporbarhed vha. chargenummersystem, SPC-kontrol, FMEA og 0-fejlsproduktion. Samtidig har vi et ekstraordinært rent og sikkert produktionsmiljø, certificeret efter ISO 14001 og OHSAS 18001. Disse forholdsregler sætter os i stand til at forsyne vores samarbejdspartnere med gummikomponenter af konstant høj kvalitet, samtidig med at leveringssikkerheden er optimal.


1) Rheologisk kontrol af hver enkelt charge
2) Formtemperaturen kontrolleres løbende
3) Opmåling og visuel kontrol

Sporbarhed

Under fremstillingsprocessen indsamles data løbende, og disse knyttes til hver enkelt gummiblanding. Hermed er der skabt grundlag for at lokalisere den præcise årsag til et givet problem og samtidig begrænse konsekvensernes omfang mest muligt ved hjælp af forebyggende handlinger.

 

Dataindsamlingen omfatter samtlige processer med afgørende betydning for kvaliteten af det færdige produkt. Efter aftale kan gummikomponenterne påføres mærkning, der viser gummitype og fremstillingsdato.