Fra idé til produkt - vi lytter og skaber den rigtige løsning

Professionelt samarbejde

Som leverandør er vi helt afhængige af, at du oplever AVK GUMMI som en troværdig og fagligt velfunderet virksomhed. Vores løsninger skal være præget af høj kvalitet og innovation. Vi skal kort sagt være professionelle i alt, hvad vi gør.

Det gælder i særlig høj grad salgsprocessen.

Dialog

Dialogen tager udgangspunkt i dit produkt, anvendelsen og det marked du bevæger dig i. Måske er dit produkt ikke færdigdesignet endnu. Det er mange gange en fordel, da vi så sammen kan optimere funktion og fremstilling fra første færd.

Vi opfylder dine krav

Vi er meget glade for de opgaver, der stiller særlige krav til gummiløsningen. Det kan være i forhold til funktion, geometri, kvalitet eller godkendelseskrav, som produktet skal opfylde i markedet. Sådanne krav er ofte vanskelige at gøre målbare og omsætte til praktiske løsninger. Det er her vores dygtige teknikere, kemikere og kommercielle kolleger kommer i spil. Det ses meget ofte, at de forskellige krav er modsatrettede, og det gælder derfor om at nå frem til de helt rigtige løsninger. Det gør vi bedst i en tæt dialog med dig.

Fortrolighed

Fortrolighed omkring dine Intellectual Property Rights er en selvfølge for AVK GUMMI.

Vi er vant til at arbejde under fortrolighedsaftaler, og vi håndterer dine informationer sikkert og professionelt. Ønsker du at slippe for formulering af en fortrolighedsaftale, kan vi også hjælpe med det.

Allervigtigst er dog, at vi pro-aktivt vurderer alle nye forespørgsler for at imødegå eventuelle konflikter mellem kundespecifikke designløsninger.

Når vi i fællesskab har afdækket de tekniske krav, og 2D- og 3D-tegningerne er tilrettet, udarbejder vi et tilbud til dig. Det tager selvfølgelig udgangspunkt i de forventninger, du har til årligt forbrug, og hvor meget du ønsker at investere i en værktøjsløsning.

Har du behov for at teste gummimaterialer først, stiller vi de nødvendige prøver og dokumentation til rådighed. Vi udfører meget gerne supplerende test, som afspejler de krav, som stilles til dit produkt.

Test og prøveværktøj

Næste skridt er at få fremstillet udfaldsprøver, som vi afleverer til dig sammen med en udførlig opmålingsrapport. Hvis det kræves, fremstiller vi i første omgang et prøveværktøj, som kan producere et begrænset antal emner. Denne løsning tager selvfølgelig ekstra tid, men giver dig endnu større sikkerhed for, at det endelige produkt kommer til at fungere præcist som du ønsker.

0-serie produktion

Sidste skridt før vi går i løbende produktion er en 0-serie. Formålet er at dokumentere kvaliteten på et større antal emner fra produktionsværktøjet. Omfanget aftaler vi med dig, så du kan føle dig helt tryg uden at få mere, end du har behov for.

Medico produktion

Er der tale om medicinske produkter, er det i princippet samme proces, men dokumentationsomfanget er noget større. Projektet vil blandt andet indeholde et afsnit omkring produkt- og procesvalidering.

Kontakt vores salgsteam

Uanset opgavens størrelse eller sværhedsgrad glæder vi os til samarbejdet med dig.

Vores salgsteam er klar til at hjælpe dig

AVK GUMMI profilbrochure

Hent vores profilbrochure

Profilbrochure