Vi udvikler gummi­blandinger som opfylder dit behov

Gennemtestede gummiblandinger

AVK GUMMI har gennem årene udviklet et bredt felt af velafprøvede blandinger. Blandingerne bliver holdt vedlige i nært samarbejde med kunderne, så de overholder nyeste lovgivning.

Brugersikkerhed

AVK GUMMI udvikler blandinger, så dine produkter får de helt rigtige egenskaber. Bedre materialer giver bedre levetid og funktion samtidig med, at alle de regulatoriske krav er opfyldt. Brugersikkerhed og miljøhensyn er tænkt ind fra starten af ethvert udviklingsprojekt, ligesom forsyningssikkerheden er tilgodeset gennem langvarigt samarbejde med store, velrenommerede råvareleverandører.

Med AVK GUMMI kan du være sikker på at få de bedste materialeløsninger, underbygget af solid test og dokumentation, så du kan stå stærkest muligt i din dialog med kunder og myndigheder.

Udviklingsprojekter

Normalt starter vi et nyt udviklingsprojekt på grund af et nyt kundebehov, men processen kan selvfølgelig også være drevet af forskning og nye teknologiske muligheder, som vi gerne vil nyttiggøre. Det kan være en helt ny platform, der danner basis for paknings- eller membranløsninger eller næste generation af vedhæftningsteknologi. Uanset projektets størrelse, følger udviklingsprocessen en Stage/Gate-model, som vi skalerer afhængig af projektets kompleksitet.

Alle projekter tager udgangspunkt i en kravspecifikation, som inkluderer dine og vores egne krav. Hos AVK GUMMI ved vi, at funktionskrav nogle gange kan være vanskelige at formulere, så vi ser det som en af vores vigtigste opgaver at hjælpe dig i den proces, så ”lang levetid”, ”god temperaturbestandighed” eller ”god kemikalieresistens” kan oversættes til de rigtige udviklingsparametre og succeskriterier.

Dernæst udarbejder vi sammen en realistisk plan, som sikrer at du får opgaven løst til tiden. Det inkluderer også de eksterne godkendelser, hvor vores tætte dialog med testlaboratorier og myndigheder sikrer, at vi ikke bruger mere tid og flere ressourcer end højst nødvendigt.

IPR

Blandinger og miksningsprocesser er kernekompetencer hos AVK GUMMI og er derfor en naturlig del af vores Intellectual Property rettigheder (IPR). Hvis du ønsker det, kan vi aftale eksklusivitet, eller du kan endda frikøbe denne IPR, hvis det anses at være kritisk for din forretning.

Læs her: Har du styr på IPR? Derfor er det vigtigt

Regulatoriske krav

En naturlig del af den knowhow, vi udvikler og vedligeholder, er også de regulatoriske krav inden for vores strategiske forretningsområder (drikkevand, fødevarer, healthcare m.v).

Det betyder, at du kan være tryg ved, at blandinger fra AVK GUMMI overholder den aftalte lovgivning, og at du får besked, hvis nye regler kræver særlig opmærksomhed.

Et stærkt team af kemiingeniører, kemikere og teknikere står til rådighed for at sikre dig teknologiske forspring.

AVK GUMMI profilbrochure

Hent vores profilbrochure

Profilbrochure